Kuka on Suvimaria?

 

Olen SKY- ja Cidesco-kosmetologi, kestopigmentointien PMU-artisti, meikkaaja-maskeeraaja-stylisti ja toiminut kauneudenhoitoalan yrittäjänä vuodesta 2009. Olen myös kahden lapsen äiti ja kotona häntäänsä heiluttelee norwichinterrieri.

Nautin käsillä tekemisestä ja luovuudesta, sekä rentoudun tehdessäni rauhoittavia hoitoja ja tanssiessani. Ammatissani kauneudenhoitoalan yrittäjänä saan toteuttaa itseäni ja tehdä oman mielen mukaan, se tekee työstäni mieluisaa. Pidän kosketusta tärkeänä osana rentoutumista, ja se välittyy hoidoissani. Vastaanotan jokaisen asiakkaan yksilönä ja varaan hoidolle oman ajan ja rauhan ilman stressiä. 

Olen visuaalinen ihminen ja ensimmäiseltä ammatiltani artesaani-sisustussuunnittelija. Pidän kaikesta kauniista, joka hivelee näköaistia, sekä pehmeästä valaistuksesta, sävyistä, kauniista maisemista ja ennen kaikkea lämmöstä. Rauhoitan mieleni hektisessä elämäntilanteessa usein luonnossa koiran kanssa kävellen. Musiikki on myös minulle tärkeää ja se on kuulunut elämääni lapsesta asti poikkihuilua soittaen. Oikeanlainen musiikki toi lisäsyvyyttä rentoutumiseen ja luo oikeanlaisen fiiliksen.

MakkiaStudio on kuin toinen kotini. Rakkaus tanssimiseen, kiinnostus hyvinvointiin ja hyvää oloa kohtaan yhdisti minut Makkian makkiaan porukkaan. Yhdistän useana päivänätyönija harrastukseni, mikä olisi sen ihanempaa ja parempaa!

Makkian terapiakoirat Uuno, Melli ja Viivi toivottavat päivittäin asiakkaani tervetulleiksi iloisesti haukahdellen ja pusuja antaen. Etenkin Uuno-chihu kuuluu hoitolaan vakiokalusteena; pieni lämpöpakkaus ja suloinen kuorsaus on haluttu lisä hoidon kuin hoidon yhteydessä! Rauhoittavaa kosketusterapiaa parhaimmillaan!

Tervetuloa Suvimaria Beautyyn, lupaan hemmotella sinua pehmein käsin ja kaunistaa huolellisin ottein.

 

Muistathan hemmotella itseäsi kaiken kiireen keskellä, nähdään!

<3 Suvi