Kuka on Suvimaria?

 

Olen SKY- ja Cidesco-kosmetologi, Janssen Cosmetics ADVANCED Skincare Specialist - ihonhoidon ammattilainen, kestopigmentointien PMU-artisti, meikkaaja-maskeeraaja-stylisti ja toiminut kauneudenhoitoalan yrittäjänä vuodesta 2009. Olen myös kahden lapsen äiti ja kotona häntäänsä heiluttelee norwichinterrieri.

Nautin käsillä tekemisestä ja luovuudesta, sekä rentoudun tehdessäni rauhoittavia hoitoja ja tanssiessani. Ammatissani kauneudenhoitoalan yrittäjänä saan toteuttaa itseäni ja tehdä oman mielen mukaan, se tekee työstäni mieluisaa. Pidän kosketusta tärkeänä osana rentoutumista, ja se välittyy hoidoissani. Vastaanotan jokaisen asiakkaan yksilönä ja varaan hoidolle oman ajan ja rauhan ilman stressiä. 

Olen visuaalinen ihminen ja ensimmäiseltä ammatiltani artesaani-sisustussuunnittelija. Pidän kaikesta kauniista, joka hivelee näköaistia, sekä pehmeästä valaistuksesta, sävyistä, kauniista maisemista ja ennen kaikkea lämmöstä. Rauhoitan mieleni hektisessä elämäntilanteessa usein luonnossa koiran kanssa kävellen. Musiikki on myös minulle tärkeää ja se on kuulunut elämääni lapsesta asti poikkihuilua soittaen. 

 

Palvelen tällä hetkellä kahdessa hoitolassa; Hyvinvointikeitaalla Salossa Suvimaria Beautyn omassa toimipisteessä sekä Merlen Kauneussalongissa Turussa. 

 

Tervetuloa Suvimaria Beautyyn, lupaan hemmotella sinua pehmein käsin ja kaunistaa huolellisin ottein. Nähdään hoitolalla! 

 

<3 Suvi